Menu

Дејан Петровић Big Band

dejan_petrovic3
Категорија
Концертни програм
Датум
19 новембар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1300, 1500, 1700 и 2200 динара

“Трубом кроз Србију” - Вече народне музике 19.новембра у Великој дворани Сава Центра у Београду.
Дејан Петровић са пријатељима: Снежана Дјуришић, Мерима Његомир, Радиша Урошевић, Чеда Марковић, Национални ансамбл “Коло” и Оркестар Мићо Петровић! У вртлогу добрих вибрација представиће музику Србије која оставља без даха и речи, а “Онде где престају речи, ту почиње музика”.
 
Дејан је најмлађи добитник “Мајсторског писма”, вишеструки освајач свих награда на Сабору у Гучи, међу којима је и награда Прва труба света. Широм света је познат по извођењу српске традиционалне музике, коју често комбинује са тотално супротним, модерним елементима.  Учествовао је на свим већим, домаћим, музичким фестивалима и небројено пута је представљао Србију на разним светским сајмовима, спортским и културним догађајима, и то увек са великим успехом. Једном речју - Амбасадор српске трубе.
 
Не пропустите прилику да будете део овог дуго очекиваног спектакла.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.