Menu

Ана Бекута

ana_bekuta19
Категорија
Концертни програм
Датум
27 новембар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1800, 2000 и 2500 динара

Ана Бекута наставља са спектакуларним традиционалним концертима у Београду - 27.новембра 2019. године у Великој дворани Сава центра одржаће свој велики солистички концерт.
Ана Бекута је једна од најквалитетнијих и најпопуларнијих певачица домаће фолк сцене, а препознатљива је по великом броју хитова и прелепом осмеху. Добитница је многобројних признања, а красе је перфектне вокалне могућности. Важи за једну од најугледнијих певачица на нашој музичкој сцени, велики је професионалац, а своју верну публику увек одушеви атмосфером коју прави на концертима.
Ове године одлучила је да својој публици поклони нешто другачији репертоар у односу на претходне године, те ће изводити и неке песме које до сада није певала на својим концертима.
Иза себе Ана има богату каријеру са 18 снимљених албума и многобројне хитове као што су: Весељак, Рано моја, Не живим сама, Нећу се смирити, Име среће, Кумина песма, Ја нисам рођена да живим сама, Крив си само ти, Бекрија, Остављена ја, Ђаволе, Туго моја црноока, А ти ме изневери, Пао мрак, Хвала љубави …
Као и увек очекује се пред препуном двораном центра “Сава” да доводе атмосферу до усијања приређујући још један незаборавни концерт.