Menu

МИРА ШКОРИЋ

m_skoric
Категорија
Концертни програм
Датум
22 октобар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1000, 1200, 1400, 1600 и 1800 динара

Мира Шкорић једна је од ретких певачица која музичке трендове ствара, а не прилагођава се њима. Може се похвалити са чак 14 снимљених албума и великим бројем хитова.
Велики успех достигла је снимивши песму “Зашто носиш прстен мој”, а прекретницу у њеној каријери представља 1993.година. Тада издаје албум „Откачи“ који многи сматрају једним од најквалитетнијих албума у целокупној фолк продукцији, а такође је и један од најтиражнијих. Мира тада остварује вртоглави успон у својој каријери. На овом албуму је чак 12 хитова - непоновљиви „Откачи“, „Ти си к'о и ја“, „Не дај ме мајко“, „Манастир“, „Страх од љубави“, „Низ вене ми тихо течеш“...
РТС је песму "Манастир" уврстио на списак 50 најлепших икада снимљених фолк песама.
1995.година доноси новине на пословном плану када је издала албум "Родићу ти сина", на ком су се издвојиле песме: "Карта туге", "Родићу ти сина", "Ниси ми судбина", "Соко", "Вруће девојке". Након тога наставила је да ниже албуме, на којима су се посебно издвојиле песме  "Нек те ноге носе", "Одлази", "Забава", "Јужна пруга", "Маријо дево", “Роба са грешком”, “Врати нам се друже мој”, “Вратићу ти једном све”, “Још увек те волим”, “Од пораза до победе”…
Албум "Најбољи пријатељи" 2005.године доноси нам нову Миру, са којим се враћа у сам врх естрадне сцене. Са овим албумом добија и сасвим нову публику, а такође добија награду за албум и хит године.  Са песмом "Воли је" 2007.године учествује на Беовизији.
Крајем 2008.године издаје "The best of" са 44 њених најлепших и најуспешнијх песама. Овај албум убрзо постаје један од најпродаванијих издања Гранд продукције.
Целокупан тим је радио на новом албуму који је након 8 година дискографске паузе, у Мају 2013-те, угледао светлост дана. Музички зналци и фанови га сматрају изузетно квалитетним, раме уз раме са њеним најбољим албумом из 1993.године.
Њена публика жељно је исчекивала солистички концерту Београду, тако да је Мира одлучила да свој велики јубилеј – 30 година музичке каријере прослави управо са својом публиком у великој дворани Сава Центра 22.октобра 2019.године.
Организатор и Мира Шкорић Вас очекују да заједно прославимо овај велики јубилеј.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.