Menu

Све било је музика

Arsen22
Категорија
Концертни програм
Датум
30 мај 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1700, 2000 и 2400 динара

Концерт под називом „Све било је музика“, посвећен Арсену Дедићу, одржаће се 30. маја у Сава центру. Арсенову музику интерпретираће познати уметници: Габи Новак, Матија Дедић, Ана Станић, Петар Грашо, Тхе Фрајле, Сергеј Ћетковић, Бојана Стаменов, Никша Братош, Клапа Маслина, а као специјални гост појавиће се Хор Колибри. Арсенову поезију говориће београдски глумац, Драган Вујић Вујке.
Ово ће бити омаж Арсену, једном од највећих и најоригиналнијих музичких стваралаца са наших простора у последњих 50 година, у организацији концертне агенције „Мy Wаy“. Публика ће имати прилике да се подсети вечних Арсенових хитова, међу којима су „Загрли ме“, „О, младости“, „Тамо да путујем“, „Оно све што знаш о мени“ и многи други.
Арсен Дедић постао је миљеник публике још од фестивала Београдско пролеће 1967.године и култног филма "Вишња на Ташмајдану" (1968) за који је написао једну од својих најлепших песама "Одабраћеш горе". Као кантаутор, аранжер, диригент, аутор филмске музике, Арсен је оставио неизбрисив траг у музици током своје каријере дуге пет деценија. Освојио је бројне награде, а у последњим годинама свог рада наступао је са сином Матијом, прослављеним џез музичарем, у концертним салама широм бивше Југославије које су увек биле попуњене до последњег места.

Улазнице у продаји на благајнама Сава Центра, Тицкет Висион и  на сајту www.tickets.rs