Menu

Небеска тема - Премијера филма о Влади Дивљану

nebeska_tema
Категорија
Филмски програм
Датум
10 мај 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазнице: 600 динара

Филм о највећем џентлмену рокенрола и аутору ванвременских песама Влади Дивљану биће премијерно приказан у београдском Сава Центру управо на његов рођендан – 10. маја.

“Небеска тема” сценаристе и редитеља Младена Матичевића је дугометражни документарнии филм са елементима играног филма о великану наше музике Влади Дивљану. У њему учествују најзначајнији аутори са еx-Yу простора, који су специјално за ову прилику снимили (и у филму изводе) нове верзије Владиних песама. Овакав ауторски приступ и велики број атрактивних учесника чини овај филм јединственим пројектом какав још није виђен на нашим просторима.
Филм је по форми и наративној структури сличан односно сродан свом главном јунаку - истовремено и документ и бајка, и урбан и емотиван и романтичан.

У филму учествују Дарко Рундек, Момчило Бајагић Бајага, Светозар Цветковић, Зденко Колар, Александар Шандоров, Душан Страјнић, Младен Јуричић Маx, Срђан Гојковић Гиле, Душан Којић Која, Срђан Шапер, Горанка Матић, Момчило Мома Рајин, Емил Тедесцхи, Дина Дивљан, Стеван Дивљан и Павле Дивљан, Ивана Шољан, Бојана Вунтуришевић, Ида Престер, Светлана Ђоловић, Синиша Шкарица, Слободан Коњовић, Ана Ђурић Констракта, Ана Радоњић Зое Кида, Дубравка Марковић, Борис Буњац и чланови бендова Минилинија, Љетно Кино Биг Банд и Олд Старс Банд.
редитељ и сценариста Младен Матичевић.

Филм је произведен у продукцији куће Starhill и компаније United Media, уз учешће неколико копродуцената. Подржан је од стране Филмског центра Србије и Центра за културу Влада Дивљан.

Улазнице су у продаји на благајни Сава Центра И продајним местима Ticket Vision-a.

Све информације о филму можете пронаћи на сајту - www.nebeskatema.com i Facebook страни - www.facebook.com/NebeskaTema

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.