Menu

Амира Медуњанин

Категорија
Концертни програм
Датум
25 октобар 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1800, 2100 и 2500 динара

Светски чувена певачица севдалинки и традиционала Амира Медуњанин враћа се пред београдску публику концертом 25. октобра у Сава Центру. Амири ће ово бити пети наступ у престижној дворани коју редовно пуни последњих неколико година.

Фасцинираност усменом традицијом Босне и Херцеговине навела је Амиру да се посвети стварању свог јединственог гласа унутар севдалинке, у настојању да њену изражајност истражи до краја. Амира је севдах одвела тамо где никада није био раније, у модерно доба, у сусрет са џезом, чак у излете у психоделију. И то се чује у севдалинкама и другим традиционалима са наших простора као што су "Ах што ћемо љубав крити", "Елено керко", "Пјеват ћемо шта нам срце зна", "Што те нема", "Мито бекријо", "Мој дилбере", "Има дана" или чак "Ако знаш било што" Бранимира Штулића.

О томе сведоче албуми "Роса" , "Amira Live", "Зумра" , "Amulette" , "Silk and Stone",  "Дамар", "Ascending", као и њени наступи широм света. "Амира Медуњанин је најбољи представник севдаха, меланхоличне и емотивне народне музике Босне”,  пише о Амири  у  лондонском  Guardianu Robin Denselo.

Улазнице у продаји од 3. априла на благајни Сава Центра и преко www.tickets.rs

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.