Menu

Снежана Ђуришић

sdjurisic2
Категорија
Концертни програм
Датум
17 април 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1300, 1500, 1700, 2000, 2200 и 2800 динара

Једна од најталентованијих и најбољих певачица на нашим просторима ове године прославља велики јубилеј  - 50 година успешне музичке каријере. Тим поводом одржаће велики солистички концерт 17.априла у Великој дворани Сава Центра.Пред препуном двораном Сава Центра претходни пут је наступила 2015.године и приредила незаборавни концерт на коме је довела атмосферу до усијања.

Током своје дуге каријере од поштовалаца и публике стекла је епитет “Краљица народне музике”. Снежана Ђуришић је једна од најквалитетнијих и најпопуларнијих певачица домаће фолк сцене, а препознатљива је по великом броју хитова. Њени чувени хитови су: „Лепи мој“,„Мала соба три са три“, “Нико ме није волео као ти“, „Причај ми причај“, „Учинићу све“, „Куће мале, кречене у бело“, „Између тебе и мене тама“, „Вратићу се“, „Клео се, клео“, „Одакле си селе“, “Калуђеру мој”, “Како да се помирим са тим”, “Кише”, “Срна и јелен”…

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.