Menu

СЕВДАХ У БЕОГРАДУ

Sevdah
Категорија
Концертни програм
Датум
03 април 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1200, 1400, 1800, 2200 и 2800 динара

Неки од најбољих босанских и српских извођача севдалинки ће 3. априла у Сава Центру одржати јединствени концерт „Севдах у Београду“. На сцени ће се наћи више од 50 извођача, који су познати по извођењу севдалинки, љубавних песама које очаравају својом лепотом, отменошћу и снажним емоцијама.
Севдалинке за сваког певача представљају велики изазов, тако да их могу изводити само најбољи, а публику ће у севдах песмом одвести: Халид Муслимовић, Весна Змијанац, Неда Украден, Мерима Његомир, Саша Капор, Николина Ковач, Рамиза Милкунић, Ринго Хамидовић, Азра Хусаркић, Есад Мерулић, Јасмин Хасић, Драган Рачић, Хамза Шантић и многи други. Све извођаче ће пратити оркестар под руководством проф Дејана Милкунића, а певачима ће се у појединим песмама прикључити и хор Искре, као и чланови КУД-ова „Стеван Штрбац“ и „Гдофа“ из Тузле. Програм ће водити наша позната водитељка Драгана Катић.
Публика ће уживати у више од два сата програма, а пажљиво су одабране заиста најлепше севдалинке које се већ деценијама певају и освајају публику свих генерација, као што су: „Чудна јада од Мостара града“, „Срдо моја“, „Мој дилбере“, „Вишеграде граде“, „Крај танана шадрвана“ „Мене мајка једну има“ и многе друге.
Карте за вече најлепших севдалинки су у продаји на благајни Сава Центра и свим продајним местима Ticketsa.