Menu

Марија Шерифовић

marija_serifovic6
Категорија
Концертни програм
Датум
12 март 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1700, 2100, 2800 и 3000 динара

Огромно интересовање за концерте који носе назив "Друга страна плоче" изненадило је и саму Шерифовићеву која није очекивала да ће март, април и мај провести певајући у Сава Центру.

Заказан је нови термин 21. мај за све фанове који нису успели да дођу до карата је за предходна четири концерта у Београду.

Једна од најистакнутијих и најпопуларнијих поп звезда у регион, Марија Шерифовић истакла је да јој је ова дворана омиљена у Београду због специфичне атмосфере и блискости коју осећа са публиком.

Ови специфични концерти су по много чему другачији од свих осталих Маријиних наступа у претходном периоду. Поред њених хитова, ове посебне ноћи обожаватељи ће имати прилику да уживају у евергреен иностраним хитовима и домаћим песмама њених колега које Марија никада до сада није изводила, а које јој посебно значе.

Због ограниченог броја места очекује се да ће и овај концерт бити прилично брзо распродат и фанови би требало да пожуре са куповином карата уколико желе да буду део Маријине интерпретативне чаролије.