Menu

Марија Шерифовић

marija_serifovic6
Категорија
Концертни програм
Задњи датум
21 мај 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1700, 2100, 2800 и 3000 динара

Огромно интересовање за концерте који носе назив "Друга страна плоче" изненадило је и саму Шерифовићеву која није очекивала да ће март, април и мај провести певајући у Сава Центру.

Заказан је нови термин 21. мај за све фанове који нису успели да дођу до карата је за предходна четири концерта у Београду.

Једна од најистакнутијих и најпопуларнијих поп звезда у регион, Марија Шерифовић истакла је да јој је ова дворана омиљена у Београду због специфичне атмосфере и блискости коју осећа са публиком.

Ови специфични концерти су по много чему другачији од свих осталих Маријиних наступа у претходном периоду. Поред њених хитова, ове посебне ноћи обожаватељи ће имати прилику да уживају у евергреен иностраним хитовима и домаћим песмама њених колега које Марија никада до сада није изводила, а које јој посебно значе.

Због ограниченог броја места очекује се да ће и овај концерт бити прилично брзо распродат и фанови би требало да пожуре са куповином карата уколико желе да буду део Маријине интерпретативне чаролије.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge