Menu

Велика музичка бајка

bajka55
Категорија
Концертни програм
Датум
16 децембар 2018 19:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница 700, 1000 и 2000 динара

Новогодишњи гала концерт Дечје филхармоније
 
Фондација "Деца Деци" и Дечја филхармонија традиционално приређују Новогодишњи гала концерт, намењен љубитељима класичне музике свих генерација.
На репертоару ће се наћи непролазна дела класичне музике Моцарта, Штрауса, Баха, Офенбаха и Бизеа, која изводе талентовани млади солисти уз пратњу дечијег оркестра и под диригентском палицом професора Љубише Јовановића.
Публика ће моћу уживати и у чувеним оперским аријама, традиционалним божићним песмама и популарним савременим хитовима поп и рок музике.
Уз импресиван призор оркестра Дечје филхармоније, на сцени ће наступити млади талентовани солисти Лара Арбајтер (клавир), Анђела Јосифовски (виолина) и Андреј Јовановић (обоа) као и вишеструко награђивана, Александра Јовановић, (сопран) која ће, поред осталог, извести и чувену арију Краљица ноћи из Моцартове опере Чаробна фрула.
Са задовољством најављујемо и наступ Хора Дечијег културног центра Београд и једне велике музичке звезде која ће бити гост изненађења.
Атмосферу концерта ће употпунити и бајковита свечана новогодишња сцена, која ће дочарати дух празника и заједно са музиком младих виртуоза Дечје филхармоније претворити једно обично београдско, зимско вече у Велику музичку бајку Дечје филхармоније!
 
О Дечјој филхармонији:
Дечја филхармонија данас је јединствен бренд у култури региона и као таква је иницирала богату културну размену и сарадњу међу децом и младима. Рад овог престижног дечјег оркестра који нема ни своје просторије за пробе, нити системску финансијску подршку, већ се годинама одржава захваљујуци ентузијазму љубитеља класичне музике окупљених око Фондације Деца деци - допринео је значајно популарисању класичне музике, музичког образовања и привлачења младе концертне публике.
Својим атрактивним, бесплатним концертима на отвореном по  градовима Србије и региона „Поп-уп цонцерт халл“ и легендарним наступом на манифестацији  “Ноћ музике" на Ташмајдану пред 10.000 људи, Дечја филхармонија је подстакла остале оркестре да се отворе према масовној публици.
Новогодишњи концерти Дечије филхармоније, постали су традиционални и омиљени код публике, и као такви, сврстани су у ред важних и престижних културних и друштвених догађаја сезоне.
Велику захвалност дугујемо и нашим дугогодишњим спонзорима, комерцијалним и институционалним партнерима без чије помоћи не бисмо били у могућности да трајемо свих ових година као и нашој верној публици која нас прати.
Улажући у афирмацију младих музичара - стварамо бољи и лепши културни амбијент.
 
Карте се могу купити на благајни Сава Центра и Евентима

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.