Menu

Харис Џиновић

haris_dzinovic18
Категорија
Концертни програм
Датум
25 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1700, 2000, 2200 и 2500 динара

Славни певач Харис Џиновић и ове године остаће веран традицији и 25.децембра приредити незаборавни концерт у Сава Центру.
 „Као и сваке године, и ове ћемо направити одличан дернек. Публика је навикла да их држим на ногама више од два сата, а иако већ годинама у исто време године имам концерте, сваки пут им се изнова једнако радујем. Направићемо најбољу припрему за новогодишњу ноћ“ - каже Харис који ће осим својих легендарних песама, на концерту изводити и песме са свог новог албума које су већ постале хитови.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.