Menu

Жељко Јоксимовић

dva_svetaZJ
Категорија
Концертни програм
Задњи датум
18 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1500, 2000, 2500,3000 и 3500 динара

Спектакуларни пројекат "Два света", за чије концерте се тражи карта више, који се памти и о ком се прича, поново ће бити приређен у Сава Центру! На задовољство публике, један од најпопуларнијих музичара са ових простора, Жељко Јоксимовић, наступиће у Београду 3. децембра у Великој дворани СЦ, где ће извести поп, рок и народне хитове у сwинг аранжманима.
Трећу годину за редом Јоксимовић испуњава обећање и приређује предновогодишњи музички догађај у ком спаја два музичка и стилска света.
Као и до сада, неће недостајати сјајне енергије, емоција, врхунске музичке и сценске продукције, квалитетне музике, бројних изненађења и свега оног што "Два света" чини пројектом који одушевљава јавност од момента како је представљен.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.