Menu

РОК ОПЕРА

rock_opera22
Категорија
Концертни програм
Датум
26 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1600, 1800, 2000 и 2400 динара

Joш један  музички спектакл под називом “РОК ОПЕРА “,  организован у сарадњи Новосадског Биг Бенда и Хора и Оркестра Опере Српског народног позоришта очекује нас и 26. децембра у Сава Центру.
На програму концерта је 20 антологијских музичких хитова рок група чија су имена уврштена у енциклопедије светске и домаће музичке сцене 20. века. Сама помисао да 120 извођача изводи музику Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina, Bitlsa, Pink Flojda, Van Halena, Dorsa, Europe, Tine Tarner и других светских група, говори о томе да се ради о још невиђеном? музичком спектаклу на нашим просторима. У споју музичких жанрова рока, џеза и опере, а у интерпретацији Новосадског Биг Бенда и Хора и Оркестра Опере СНП-а, публици ће бити представљен још један ексклузивни концертни програм. Диригент и аутор музичких аранжмана је Федор Вртачник, уметнички руководилац Новосадског Биг Бенда, а као вокални солисти наступају Данка Адамов, Рената Старовић Петошевић, Драгана Келер, Зоран Шандо?ров, Никола Мијић, Mattia Zanatta, Јелена Гавриловић…
Биће ово јединствена прилика да публика, било да су у питању генерације које и данас чувају плоче као реликвију или су то нове генерације које музику упознају преко интернета, заједно са извођачима пева хитове омиљених и познатих хитова.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.