Menu

DEAD CAN DANCE

DeadCanDance
Категорија
Концертни програм
Датум
28 јун 2019 21:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазнице: 2900 динара


Непревазиђени светски амбијент и world music пројекат и група која је уобличила музички укус генерација, DEAD CAN DANCE наступиће у Сава Центру, 28.јуна 2019.године!
Брендан Пери и Лиса Џерард пренеће публици део своје магије коју заједно стварају скоро четири деценије! Од када су започели свој заједнички пут назирало се да никада нису били “само” бенд и никада своју музику нису ограничавали жанровима ни правилима-експериментисали су, откривали нове звукове, истраживали различите културе и епохе, причали неиспричане приче људског духа, шетали се по музичким жанровима и склапали их у једну предивну и смислену целину. „Dead Can Dance” не стварају музику, они стварају магију чији је важан „састојак“ глас изузетне Лисе Џерард, несумњиво, једне од најбољих светских вокала
До сада су издали су осам студијских и три ливе албума, имали неколико успешних светских турнеја, компоновали музику за бројне  филмове од којих је вероватно најпознатија њихова „улога“ у „Гладијатор-у“.
Шест година након последњег студијског издања албума „Anastasis”, Брендан Пери је најавио је да раде на новим песмама и сада се може најавити  да ће Dead Can Dance у Сава Центру представити свој девети студијски албум „Dionysus“ који ће бити објављен у новембру! Концерт у Сава Центру биће јединствена прилика да чујете уживо једну од највећих група свих времена.

Продаја улазница на благајни Сава Центра и продајним местима Евентима, као и онлине на  www.eventim.rs