Menu

Галија

galija22
Категорија
Концертни програм
Датум
09 новембар 2018 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1200, 1500, 1800, 2000 и 2300 динара

Легендарна рок група Галија одржаће концерте 9. новембра у Сава Центру и 16. новембра у хали Чаир у Нишу, на којима ће промовисати нови албум "У рају изнад облака".
"Пола живота сам провео у Нишу, пола у Београду. То су ми два најважнија града, и логично је што ћемо у њима премијерно извести уживо неколико песама са албума 'У рају изнад облака'. Биће наравно много великих хитова Галије, а свираћемо и неке песме које дуго нисмо свирали. Нама су битне и заслужују да их на овим концертима обучемо у неко ново одело", најављује Ненад Милосављевић.
Галија која је на простору бивше Југославије оставила неизбрисив траг са класицима какви су "Још увек сањам", "Госпи", "Бурна пијана ноћ", "Старе трубе", "Дигни руку" или "Додирни ме", изузетну 40 година дугу дискографску каријеру наставила је овог пролећа ЦД-ом "У рају изнад облака" (ПГП РТС), албумом јаког уметничког сензибилитета који кроз савремену продукцију враћа групу њеном старом прогресивном звуку.После оптимистичне "Нешто ме гони" и раскошне насловне "У рају изнад облака", Галија се одлучила да са новог албума трећи сингл буде "Кад би ти отишла из овога града", за коју је Милосављевић музику написао на стихове великог песника Матије Бећковића.