Menu

Тони Цетински

toni2
Категорија
Концертни програм
Датум
26 април 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1900, 2300, 2600 и 3000 динара

Нови и другачији Тони Цетински! Један од најнаграђиванијих музичара сваким потезом исписује нове музичке странице, а сасвим нову причу написаће на позорници Сава Центра где ће представити свој нови acoustic/electric zvuk!
Тонy Цетински је у протеклим годинама доказао је да је један од најбољих поп извођача у региону. Његова љубав према музици, вокалне способности, енергичан наступ и моћ директне комуникације са публиком, изазвали су одушевљење свих посетилаца на његовим концертима.

Распродане дворане  у Србији, Хрватској, Словенији, Босни и Херцеговини доказ су и признање публике за преко 20 година успешне каријере. Концерт "'ACOUSTIC ELEKTRIC'" је степеница више и нови доживљај концерта за верну публику.
Тонy ће на позорницу Сава Центра изаћи у проширеном саставу.

Најављује да ће осим својих бројних хитова, као што су ''23. Просинац', ''Благо оном тко те има'', ''Ако то се зове љубав'', ''Умирем 100 пута дневно'', ''Кад жена заволи'', ''Ја сам заљубљен'', ''Тебе не бих мијењао'', извести и неке песме са новог албума који ускоро очекујемо.
 
Енергија по којој је Тонy познат, својеврсна је позивница да не пропустите концерт који ће сигурно свима остати у најлепшем сећању.

Продаја улазница на благајни Сава Центра и преко мреже Евентим.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.