Menu

LORD OF THE DANCE

LOD
Категорија
Музичко-сценски
Датум
10 април 2018 20:00
Простор
Velika dvorana
Cena ulaznica: 2200, 2500, 3300 i 3500 dinara

 

U aprilu domaća publika će uživati u jedinstvenom "Lord of the Dance" plesnom spektaklu, koji još od davne 1998. i izvođenja na čuvenoj Vembli Areni drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, "Lord Of The Dance" se vraća u Sava Centar, ovaj put sa predstavom koja do sada nije viđena kod nas.


Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolјe svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti. Laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravlјenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla.


Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu "Lord Of The Dance". Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uklјučujući i njegov najnoviji šou "Lord of the Dance".