Menu

Петар Грашо

graso
Категорија
Концертни програм
Датум
30 март 2018 20:30
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 1700, 2000, 2200 и 2500 динара

Петар Грашо и његов бенд наступиће следећег марта у Сава Центру.То је вест која ће, сасвим сигурно, обрадовати његове бројне обожаваоце у Србији и Београду.

‘’Изузетно се радујем поновном доласку у Београд и наступу у Сава Центру. Два концерта за редом у Сава Центру 2009 год, били од оних које ћемо заувек памтити, а љубав и ентузијазам публике били су фантастични. Надамо се да поновном сусрету у вечери која се не заборавља“, поручио је Грашо.

Уз прегршт незаборавних песама као што су “Уторак”, “Тко нам брани”, "Љубав једне зене", "Вера од сувог злата”,’’Волим и постојим”, публика ће имати прилику да у Сава Центру чује и новије песме “Моје злато”, "Срце за водича"…

Петар Грашо је певач, композитор забавне и поп музике и текстописац за бројне извођаче (Оливер Драгојевић, Дорис Драговић, Данијела Мартиновић…)Музиком се бави од детињства, а са 16 година написао је песму "Богиња", с којом је Оливер Драгојевић на “Дори” 1995. године освојио 2. место.
Песма "Требам некога", која је преко 12 недеља био на првом месту хрватске топ листе, уједно је и почетак раздобља у којем ће се Грашо потврдити као један од најуспешнијих поп аутора и певача млађе генерације.

Његов први албум, Мјесец изнад облака, издат 1997. године, продат је у рекордних 110.000 примерака .
Крајем 1999. године излази Грашин други албум Уторак на којем с хит сингловима "Уторак", "Ко нам брани", "Љубав једне жене" те "Невиста", поновно, осваја топ листе. Овај албум продат је у Словенији у преко 40.000 примерака, што је до данас највећи тираж једног мушког извођача.Трећи албум назива Шпорке ричи, излази 2003. године , достигавши златне тираже у Србији,Хрватској и Словенији. На албуму се посебно истичу песме "Једина", "Сад те се само ријетко сјетим" (дует с А. Дедићем), као и "Вера од сувог злата", с којом исте године осваја Гранд Приx на Сплитском фестивалу.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.