Menu

Петар Грашо

graso
Категорија
Концертни програм
Датум
30 март 2018 20:30
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 1700, 2000, 2200 и 2500 динара

Петар Грашо и његов бенд наступиће следећег марта у Сава Центру.То је вест која ће, сасвим сигурно, обрадовати његове бројне обожаваоце у Србији и Београду.

‘’Изузетно се радујем поновном доласку у Београд и наступу у Сава Центру. Два концерта за редом у Сава Центру 2009 год, били од оних које ћемо заувек памтити, а љубав и ентузијазам публике били су фантастични. Надамо се да поновном сусрету у вечери која се не заборавља“, поручио је Грашо.

Уз прегршт незаборавних песама као што су “Уторак”, “Тко нам брани”, "Љубав једне зене", "Вера од сувог злата”,’’Волим и постојим”, публика ће имати прилику да у Сава Центру чује и новије песме “Моје злато”, "Срце за водича"…

Петар Грашо је певач, композитор забавне и поп музике и текстописац за бројне извођаче (Оливер Драгојевић, Дорис Драговић, Данијела Мартиновић…)Музиком се бави од детињства, а са 16 година написао је песму "Богиња", с којом је Оливер Драгојевић на “Дори” 1995. године освојио 2. место.
Песма "Требам некога", која је преко 12 недеља био на првом месту хрватске топ листе, уједно је и почетак раздобља у којем ће се Грашо потврдити као један од најуспешнијих поп аутора и певача млађе генерације.

Његов први албум, Мјесец изнад облака, издат 1997. године, продат је у рекордних 110.000 примерака .
Крајем 1999. године излази Грашин други албум Уторак на којем с хит сингловима "Уторак", "Ко нам брани", "Љубав једне жене" те "Невиста", поновно, осваја топ листе. Овај албум продат је у Словенији у преко 40.000 примерака, што је до данас највећи тираж једног мушког извођача.Трећи албум назива Шпорке ричи, излази 2003. године , достигавши златне тираже у Србији,Хрватској и Словенији. На албуму се посебно истичу песме "Једина", "Сад те се само ријетко сјетим" (дует с А. Дедићем), као и "Вера од сувог злата", с којом исте године осваја Гранд Приx на Сплитском фестивалу.