Menu

Московски циркус на леду

cirknaledu
Категорија
Музичко-сценски
Датум
15 јануар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1800, 2200, 2600 и 3000 динара

Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља света, Московски циркус на леду у оквиру нове европске турнеје први пут гостује у Републици Србији. Програм прилагођен извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја који и чине један циркус изводи се уз спектакуларне светлосне ефекте који доприносе магији, у коју своји наступом уводе и гледаоце.

Настао 1964.године као први први спектакл те врсте, Московски циркус на леду и данас примењује златне стандарде потребне за спектакуларно извођење представа овакве врсте. Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама.

Програм за све генерације, у којем ће поред деце уживати и њихови родитељи, током протеклих година је постао спектакуларна светска атракција која доприноси забави публике и пуни дворане широм света.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.