Menu

Нина Бадрић

ninab
Категорија
Концертни програм
Датум
21 фебруар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 1900, 2400 и 2700 динара

После пуне три године Нина Бадрић поновно долази у Сава Центар.

Дугогодишња каријера, бројне награде, насловне стране, синглови који су владали и владају радијским топ листама, само су део њене богате каријере, а сјајна и верна публика за сваки њен наступ до последњег места испуни и највеће концертне дворане. За Нину је посебно била успешна 2016. година јер је сингл "Дани и године" дуго био на врховима топ листа и освојио многобројне награде. Песму многи већ сматрају евергрином, а томе у прилог иде и чињеница да је до сада видео спот прегледан више од 15.000.000 пута.

„Чаробно јутро“, „Додири од стакла“, „Да се опет теби вратим“, „Такви као ти“, „Моје очи пуне љубави“ неки су од њених највећих хитова које ће, уз још прегршт изненађења, поделити са београдском публиком ,21. фебруара, у Сава Центру! Не пропустите прилику да будете део ове посебне атмосфере.

Недавно је представила и нову песму „Мијења се вријеме“ којом је одушевила фанове како самом песмом тако и новим изгледом.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.