Menu

Владо Георгиев

Категорија
Концертни програм
Датум
24 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1500, 2000, 2500 и 3500 динара

Владо Георгиев, један од најпопуларнијих домаћих поп певача, прве кораке на музичкој сцени начинио је у родном Херцег Новом, док је, захваљујући својим бројним хитовима, праву популарност стекао у Београду.Своју богату каријеру обележио је учешћем на бројним фестивалима широм земље, као и низом награда који су те наступе пратили.

Његов деби албум "Навика" је за само месец дана постао најтраженије издање поп музике у земљи. Са албума су се издвојили хитови "Сама без љубави", "Болесни од љубави", "Збогом љубави", "Реци ми да знам"... Добио је и награде за музику "Златни Мелос", "Оскар популарности" и "JУ-дани естраде"...

Истовремено, Владо неуморно пише аранжмане и текстове, од којих су многи у интрепретацији младих певача забавне музике, постали прави хитови.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне током лета

  • tick ruka
  • 10 - 16 (радни дан)
  • 10 - 15 (суботом)
  • и 1 сат пре почетка манифестације
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.