Menu

Жељко Јоксимовић - трећи концерт

Категорија
Концертни програм
Датум
21 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1000, 1500, 2000, 2500, 3000 и 3500 динара

Spektakularni projekat "Dva sveta" na kojem je jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović oduševljava javnost od momenta kako je predstavljen.
Muzičar je izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih koje će izvesti pred publikom 1. decembra u Velikoj dvorani Sava Centra.
Na spisku obrađenih pesama su, između ostalih i "Ja sam težak kao konj" (Električni orgazam), "Jesen u mom sokaku" i “Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), "Suada" (Plavi orkestar), "Dva sveta" (Toma Zdravković), "Neko te ima noćas" (Van Gogh), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere poput "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar", "Ono naše što nekad bejaše", "Michelle"...

Jazz, drugačije, novogodišnje i sveže - to bi bile prve asocijacije na ove pesme i ovaj projekat. Naziv "Dva sveta" asocira ne samo na veliki hit Tome Zdravkovića, nego i na dva muzička i stilska sveta koja je Željko pokušao da pomiri sa ovim projektom.
Željko je želeo da napravi iskorak, drugačiju vrstu muzike, da se pred Novu godinu organizuju koncerti, po uzoru na Pola Enku, Majkla Bublea, obradio je naše pesme, drugačije ih “obukao”, ubacio neke svoje numere. Napravljena je formacija “Big benda”, okupljeni su muzičari iz raznih mesta, a bend je nazvan “Kapitalisti”.
Uloženi su sati rada na ovim pesmama, trud desetine muzičara koji su učestvovali u njihovom stvaranju, kao i ogromna ljubav koju one nose u sebi.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.