Menu

Кербер

Категорија
Концертни програм
Датум
12 децембар 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1000, 1300, 1500, 1800, 2000 и 2500 динара

Легендарни нишки хард рок састав Кербер одржаће, са гудачким оркестром, акустични београдски концерт 12. децембра у Сава Центру.

Након препуног концерта у Хали спортова 2012.године, хитови попут Ратне игре, Небо је мало за све, Боље да сам друге љубио, Мама тата ...и други, овога пута загрмеће унплуггед у најакустичнијем београдском концертном простору.

Бенд је најавио да ће ово свакако бити један веома посебан концерт, пошто унплуггед подразумева неку другачију емоцију. Кербер ће у Сава Центру извести преаранжиране песме уз помоћ пријатеља и гудачког оркестра. Уз виолине, ксилофон, контабас и перкусије публика ће моћи да чује своје омиљене песме изведене на нешто другачији начин.

“Први акустични концерт смо одржали у Нишу 1994. године, а потом и легендарни, добро познат јавности, унплуггед концерт у Новом Саду 1996. године и ево после више од 20 година свирамо такав концерт поново на великој сцени Сава Центра. То ће бити један романтичан концерт са најсавременијим озвучењем и новом опремом која по први пут долази у Србију. Посебно нам је занимљив тај датум, јер је наш ливе албум, под називом 12.12.88, снимљен на концерту у Дому омладине у Београду, баш 12-ог децембра те давне 1988. године. Нешто нас судбински веже за тај датум и радујем се што ће публика моћи да чује наше старе хитове у новим аранжманима. На сцени ће бити пуно музичара са нама, чак ће на крају концерта на бини бити и око 80 људи. Ова форма нам баш лежи и волимо да уживамо у непосредном контакту са публиком што нам овај начин музицирања и дозвољава. Ово је изазов за Кербер и једва лекамо 12. децембар.”- Изјавио је Гале поводом предстојећег концерта.

Након унплуггед концерата у Нишу, Књажевцу и Алкесинцу који су одржани уз пуно позитивног набоја и емоција, чему је сигурно допринео и проширен састав, ред је дошао и на београдску публику. Видимо се у Сава Центру 12. децембра!

Група Кербер је активна на музичкој сцени више од 30 година. Назив групе је име бића из грчке митологије, троглавог пса са змијским репом који чува улаз у подземни свет. На врата југословенске рок сцене група је ушла 1983. године победом на чувеном Омладинском фестивалу у Суботици, где су се пре њих афирмисали бендови попут „Идола”, „Филма” и других. Прве концерте група је одржала у нишким клубовима, а често је била и предгрупа Галије. Албум првенац „Небо је мало за све” снимљен је половином 1983. године. Њихови концерти у то време су били карактеристични по Соси, који је свирао гитару у облику секире, а на бини је гутао и бљувао ватру. Тридесет година касније бенд и даље пуни хале и велики концертне просторе широм Србије.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.