Menu

"ДРУГА СТРАНА СВЕГА" - Фестивал ауторског филма

Категорија
Филмски програм
Датум
29 новембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 300 динара

Премијера документарног филма ДРУГА СТРАНА СВЕГА у оквиру Фестивала ауторског филма.

"Ако сам ја заиста освајала слободу, онда је то најнеуспешнији посао који сам у животу обавила" -- Србијанка Турајлић
Петнаест година након демократске револуције у Србији, поглед кроз кључаоницу затворених врата у једном стану у Београду открива историју једне породице, бурну политичку прошлост једне земље и борбу и разочарања једне учеснице револуције.
Кроз интимне разговоре мајке и ћерке, "Друга страна свега" испитује исходе политичког ангажовања у времену национализма, грађанског рата и диктатуре. Док редитељка тражи одговоре од своје мајке активисткиње, хроника једне породице постаје и портрет једног друштва током политичких немира, и поставља питање да ли и како нове генерације настављају и обликују борбу за будућност земље у којој живе.

Сценарио, режија и фотографија: Мила Турајлић ; Продуценти: Carine Chichkowsky и Мила Турајлић

HBO Europe представља продукцију DRIBBLING PICTURES у копродукцији са SURVIVANCE у сарадњи са ARTE-WDR, уз подршку ФИЛМСКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ, AIDE AUX CINÉMAS DU MONDE, EURIMAGES, DOHA FILM INSTITUTE

ТРАЈАЊЕ: 104 минута | ЗЕМЉА: Србија, Француска, Катар | 2017 | ЈЕЗИК: српски

Трејлер

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.