Menu

"Крцко Орашчић" - балет на леду

Категорија
Музичко-сценски
Датум
06 децембар 2017 18:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1800, 2200 и ВИП 2900 динара

Спектакуларни БАЛЕТ НА ЛЕДУ, „КРЦКО ОРАШЧИЋ“, у извођењу Руског државног балета из Санкт Петербурга основаног 1967. године од стране изузетног кореографа Константина Бојарског, наследника традиције школе класичног балета из Санкт Петербурга, биће изведен 06.децембра  у Сава Центру.
На челу Балета се налази уметнчки директор Константин Расадин, заслужни руски уметник и бивши солиста чувеног Марински балета. Музички директор и један од оснивача Балета на леду је Лео Коркхин, истакнути руски диригент који руководи већим бројем оркестара, укључујући и познати Академски симфонијски оркестар Уружења филхармоничара из Санкт Петербурга названом по Димитри Шостаковичу.
У Балету на леду су у различитим периодима учествовали светски и европски прваци у уметничком клизању, као и олимпијски шампиони Људмила Белоусова, Олег Протопопов, Алексеј Уланов, Људмила Смирнова...
У последњих 5 година балет  је успешно извођен на најбољим сценама у УСА, Канади, Холандији, Немачкој, Кини, Шпанији, Кореји, Грчкој, Португалу, Ирској, Финској, Бугарској, Румунији, Аустрији, Швајцарској, Јужној Америци... О овом, светски познатом, балету у  суперлативима су писали „Los Angeles Times“, „Chicago Tribne“, „France Soir“, „The Korea Times“ …

Продаја улазница: Благајна Сава Центра, Win Win, www.ddtickets.rs

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.