Menu

Свечано отварање 13. фестивала Слободна Зона

slobodna_zona
Категорија
Филмски програм
Датум
01 новембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 500 динара

Свечано отварање 13. фестивала Слободна Зона

ДАН ОСЛОБОЂЕЊА

Филмски фестивал Слободна Зона одржаће се ове године од 1. до 6. новембра паралелно у Београду, Новом Саду и Нишу. Фестивал ће, у среду 1. новембра у Сава Центру, бити свечано отворен филмом „Дан Ослобођења“ у режији Uġisa Oltea и Mortena Travika.

Травик, позоришни редитељ, концептуални уметник, културни дипломата и велики обожаватељ групе Laibach, успева у августу 2015. да споји неспојиво - поводом 70. годишњице ослобођења Северне Кореје од јапанске колонијалне власти он посредује, уговара и организује (!) први концерт једне рок групе са Запада у Пјонгјангу, главном граду једне од најзатворенијих земаља на свету. И не само то - он успева да издејствује да ова невероватна авантура постане документарни филм. Чланове култне словеначке групе Laibach којој је припала част да увелича један од најважнијих датума у историји Северне Кореје, у стопу прати филмска екипа и бележи ретке и драгоцене тренутке иза кулиса „последње комунистичке диктатуре“.

Промо видео

Улазнице су у продаји на благајни Сава Центра И продајним местима Евентима.

Видимо се у Слободној Зони!

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.