Menu

Масимо Савић - Массимо

massimo6
Категорија
Концертни програм
Датум
22 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1900, 2400 и 2700 динара

Хрватски "The Voice", уметник који у својој колекцији има највећи број Порина за најбољег мушког вокалног извођача, Масимо Савић, одржаће свој београдски концерт, 22. децембра, у Великој дворани Сава Центра.
Масимо је своју каријеру започео 80-их година с бендом Дориан Греј, да би последњих 15 година имао запажену и успешну самосталну причу.
У једне од најуспешнијих Масимових албума свакако спадају “Вјештина I” (2004), “Вјештина II” (2006), као и “Додирни ме случајно” (2011). Од актуелног студијског албума “1 дан љубави” прошле су две године, а у међувремену је објављен и ливе албум “Исти осјећај”.
На позорници, Масимо плени пажњу енергијом којом комуницира са публиком, осећајем да је његова експресија искрена што му из године у годину повећава и подмлађује број обожавалаца. Сваки његов концерт посебан је, свеж и иновативан догађај који помера границе, како креативне тако и продукцијске.
Крајем године Масимо се спрема да објави нови студијски албум радног назива “Сад”, који је најављен песмом “1000 људи” и актуелним синглом “Нека ти плове бродови“. Нове песме, нови албум и нови концерти увек су били Масимов подстицај да потражи своје нове максимуме и испише нова, још успешнија поглавља у биографији.

Продаја улазница на благајни Сава Центра и преко мреже Евентим.