Menu

"Сјајни момци”

sjajni_momci
Категорија
Музичко-сценски
Датум
18 октобар 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1100, 1400, 1700 и 2400 динара. Од 21. до 28. Септембра попуст 20%

Тренутно највећа регионална ХИТ КОМЕДИЈА популарног глумачког трија из серије “Луд, збуњен, нормалан”

Представа "Сјајни момци”, у извођењу водећег трија из хит серије “Луд, збуњен, нормалан” - Мустафе Надаревића, Сенада Башића и Моамера Касумовића је комедија која се бави помирењем и поновним уједињењем некадашњег славног глумачког дуа, Харија (Надаревић) и Алија (Башић), који након деценијске свађе и глумачке паузе играју свој славни скеч “Код доктора” за потребе телевизијског пројекта о историји комедије. Целокупан посао наговарања и посредовања између двојице ћудљивих стараца обавља Харијев рођак Златан (Кусумовић), иначе заменик режисера телевизијске куће, којем је заправо у највећем интересу да  скеч успе реализовати, јер му о због тога зависи и посао и каријера.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.