Menu

Адил Максутовић

adil1
Категорија
Концертни програм
Датум
17 новембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 800, 1000, 1200, 1500 и 1700 динара

 

Млади српски певач стекао  је за кратко време велике симпатије публике и  муњевитом брзином се пробио на сам наше естрадне  сцене. У томе му је помогла његова песма Не могу без тебе ја, која постаје највећи хит на просторима Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније, што су оправдале и бројне награде и признања од стране публике и музичких критичара.

Издао је три албума до сада – његов првенац 2008. године, затим 2010. године Љуби ме по сећању и Маскенбал 2013. године. Песма Не могу без тебе, била је на многим листама широм земље и чула се на многим радио станицама код нас, а и у окружењу. Други по реду албум 'Љуби ме по сећању' у издању Цитy Рецордс-а са 8 песама, још више га је популарисао и тиме је на нашој естради заузео једно од водећих места које му заиста и припада.

На Грандовом фестивалу 2012. године заслужено је однео победу и освојио прво место прелепом баладом под називом Лаку ноћ. Овај врсни млади талентовани певач мало кога би оставио равнодушним својим гласом, који у сваком тону носи неку посебну емоцију. Огроман и широк репертоар свих музичких праваца, пажљиво је конципиран са Адиловим вокалом, који у свакој песми даје једну нову савршену форму и тиме стиче велику популарност и армију нових обожавалаца и поштовалаца где год да наступа. Овај млади уметник ведрог духа, искрен и отворен, својом упорношћу и вредним радом незадрживо напредује.