Menu

Мариза

mariza
Категорија
Концертни програм
Датум
07 децембар 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1300, 1800, 2500, 3000 и 3500 динара

Светска звезда фадо музике Мариза одржаће у 7. децембра концерт у РАСПРОДАТОМ  Сава Центру у Београду.
Португалска певачица је последњих десетак година у више наврата пунила Сава Центар, а све распродате улазнице за концерт показују колику популарност ужива код београдске публике.
"Проћи ћемо кроз бројне песме које људи воле и у којима су уживали ових петнаестак година, али истовремено нагласак концерта ће бити на албуму 'Mundo', најавила је Мариза.
"Mundo" (2015) доноси нови, храбар и експериментални фадо који помера границе. „Mundo" је албум путовања, где се од Каповердских острва у “Padoce de Céu Azul” стиже до фламенка у песми “Adeus” и додира танга у “Caprichosa”.
Певачица јединственог и богатог гласа,препознатљива по особеној харизми и краткој коси, певачку каријеру почела је албумом "Fado en mim" (2001), а уследили су светски успешни "Fado Curvo" (2003) и "Transparente" (2005). Титулу краљица фада - специфичне португалске музике пуне страсти, туге, љубоморе и жалости  - Мариза је по мишљењу многих заслужила и албумима "Terra" (2008) и "Fado Tradicional" (2010), као и бројним турнејама и концертима у престижним светским дворанама као што су париска Olympia, Sydney Opera House, Carnegie Hall у Њујорку...