Menu

Жељко Јоксимовић

zeljko_joksimovic2017
Категорија
Концертни програм
Датум
01 децембар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1000, 1500, 2000, 2500, 3000 i 3500 din

Спектакуларни пројекат "Два света" на којем је један од најпопуларнијих музичара са ових простора Жељко Јоксимовић одушевљава јавност од момента како је представљен.
Музичар је изменио аранжмане најпознатијих фолк, поп и рок песама, као и неколико његових које ће извести пред публиком 1. децембра у Великој дворани Сава Центра.
На списку обрађених песама су, између осталих и "Ја сам тежак као коњ" (Електрични оргазам), "Јесен у мом сокаку" и “Влајна” (Предраг Живковић Тозовац), "Суада" (Плави оркестар), "Два света" (Тома Здравковић), "Неко те има ноћас" (Ван Гогх), док је из свог репертоара Јоксимовић издвојио нумере попут "Заборављаш", "Није љубав ствар", "Оно наше што некад бејаше", "Мицхелле"...
Јазз, другачије, новогодишње и свеже - то би биле прве асоцијације на ове песме и овај пројекат. Назив "Два света" асоцира не само на велики хит Томе Здравковића, него и на два музичка и стилска света која је Жељко покушао да помири са овим пројектом.
Жељко је желео да направи искорак, другачију врсту музике, да се пред Нову годину организују концерти, по узору на Пола Енку, Мајкла Бублеа, обрадио је наше песме, другачије их “обукао”, убацио неке своје нумере. Направљена је формација “Биг бенда”, окупљени су музичари из разних места, а бенд је назван “Капиталисти”.
Уложени су сати рада на овим песмама, труд десетине музичара који су учествовали у њиховом стварању, као и огромна љубав коју оне носе у себи.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.