Menu

"BELDOCS" - Међународни фестивал документарног филма

Категорија
Филмски програм
Датум
08 мај 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазнице: 400 динара

БЕЛДОКС Међународни фестивал документарног филма

"ЈОШ ЈЕДНОМ С ЕМОЦИЈОМ" - пројекција филма

Замишљен као филм о обичном музичком перформансу, ово остварење постало је нешто много значајније  - стварање и снимање албума „Skeleton Tree“ Ника Кејва и његовог бенда „The Bad Seeds“ пратио је један трагични контекст. У филму се преплићу живи наступи, снимања нових песама и интервјуи, а редитељ ставља Кејва у улогу рефлексивног приповедача склоног импровизацији. Снимљен у црно-белој техници (са изненађујучим тренуцима у колору), филм је крхко, сирово и истинско сведочанство уметника који покушава да пронађе свој пут кроз таму.
 
Ендрју Доминик, рођен је 1967. године у Велингтону на Новом Зеланду, каријеру је почео снимајући музичке спотове. Славу је стекао филмовима о насилним мушкарцима: “Chooper”, са Ериком Баном у насловној улози и два филма са Бредом Питом “Кукавичко убиство Џесија Џејмса” и прича о мафијачком подземљу “Убиј их нежно”.

ФЕСТИВАЛИ И НАГРАДЕ:
Међународни филмски фестивал у Венецији 2016
Међународни филмски фестивал у Сијетлу 2016
Међународни филмски фестивал у Дубаију 2016

www.beldocs.rs

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.