Menu

Влатко Стефановски и Big Band оркестар Словенске војске!

vlatko
Категорија
Концертни програм
Датум
21 април 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1000, 1200, 1500, 1800 и 2100 динара

Легендарни гитариста Влатко Стефановски одржаће 21. априла у Сава Центру концерт са Big Band оркестром Словенске војске!

"Сигуран сам да ћете бити импресионирани мојом новом музичком авантуром, и богатим звуком тог изванредног Big Benda", поручује Стефановски.

За Сава Центар, Стефановски са Big Band Оркестра Словенске (словеначке) војске припрема репертоар састављен од неких његових композиција, али и веома познатих фанк, џез и соул стандарда, као и нумера из традиционалне музике, аранжиране за такав састав. Биће ту и неких нових аранжмана и нумера које до сада нису заједно изводили.

"Значи, нису у питању корачнице или пародна музика, већ озбиљни аранжмани за џез стандарде, и наравно аранжмани инспирисани традиционалном музиком", објашњава Стефановски.

Пре две године диригент Big Band Оркестра Словенске војске Рудолф Гас позвао је Стефановског да буде гост њиховог концерта на Конгресном тргу у Љубљани. Стефановски признаје да је у почетку био помало скептичан, не знајући како и шта тај оркестар свира, али да је након прве заједничке пробе остао "потпуно фасциниран звуком и професионализмом оркестра".

Њихов одличан концерт у Љубљани остао је забележен и на прошлогодишњем CD-у и на DVD-у "Big Band Оркестра Словенске војске феат. Влатко Стефановски", у издању ЗКП Љубљана, на ком су забележене изведбе композиција “Gypsy Сонг”, “Јовано Јованке”, “Стратус”...

"То није класични војни оркестар, већ се ради о Big Bandu, који звучи као сваки велики џез big bend. Сви чланови су изванредни инструменталисти, и углавном су џез музичари, а њихова појава је веома атрактивна, јер наступају у парадним униформама. Оркестар броји и женске чланице, задужене за пратеће вокале", објашњава Влатко.


Улазнице су у продаји на благајни Сава Центра и преко мреже Евентим.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.