Menu

“Бисер Бојане” - премијера филма

Категорија
Филмски програм
Датум
15 фебруар 2017 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: за 17.30h: 400 динара и 20.30h: 500 динара

Режисер: Милан Караџић
Продуценти: Драган Ђурковић, Милутин Мима Караџић
Сценаристи:  Владимир Ђурђевић и Милан Караџић

Улоге: Милутин Мима Караџић, Славен Дошло, Вања Ненадић, Младен Нелевић, Мира Бањац, Дубравка Дракић, Емир Ћатовић, Оливера Бацић, Андреа Мугоша, Христина Поповић

Жанр: акциона комедија

Ђорђе Поповић (Славен Дошло), млади лекар из Београда, добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом. Он одлази у Црну Гору и успут упознаје Лолу (Вању Ненадић) , младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.
Никола Поповић (Мима Караџић), након вишегодишње робије излази из затвора у Трсту и одлази на кратко у Црну Гору, по сакривене дијаманте, давно опљачкане у европским јувелирницама. Николу очекује "врућ" дочек полиције и бивших партнера заинтересованих за дијаманте, спреман је на све али не и на сусрет са сином након двадесетпет година. Са друге стране, Ђорђе, који очекује сусрет са оцем, не очекује да ће му се на овом путовању догодити љубав.
Никола се не сналази у улози оца и жели што пре да се врати у Трст, да се врати  старом начину живота. Сплет догађаја, каламбур током јурњаве за дијамантима, а посебно љубав према сину, ће пресудно утицати да Никола остане на Ади Бојани и започне нови живот.