Menu

Зона Замфирова 2 - „Врати се, Зоне“

zone
Категорија
Филмски програм
Датум
24 јануар 2017 17:30 - 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 17.30: 400 динара, 20.30: 500 динара

Премијера филма

Режисер: Југ Радивојевић
Продуцент и сценариста: Мирослав Митић
Сценариста: Ивана Митић
 
Улоге: Бранкица Себастијановић (Зона), Милан Васић (Мане), Љиљана Стјепановић (Дока), Марина Ћосић (Калина), Милан Лане Гутович (Хаџи Јордан), Горица Поповић (Перса)

Живот је бајка! Љубав између Зоне Замфирове, чорбаџијске ћерке, и кујунџије Манета победила је све, па и класне препреке патријархалне чаршије. А после свадбе – стишаше се оговарања, а Зона и Мане уживају у свом браку испуњеном љубављу и страшћу. И мисле да је све решено. А оно – прича тек почиње. Као у бајци, протагонисти се суочавају са низом препрека које морају да савладају и антагонистима које морају да победе да би пронашли прави пут. Драматични развој ситуације, испреплетане причама осталих ликова, уноси елементе комедије у ову романтичну, мелодрамску причу с почетка 20. века, која се одвија у живописној чаршији на југу Србије, пуној боја, мириса и звукова традиције.

 

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.