Menu

XVIII GUITAR ART FESTIVAL: TOMMY EMMANUEL

tommy_emmanuel
Категорија
Концертни програм
Датум
23 март 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1590 динара

Жива легенда светске гитаре, Томи Емануел, наступиће 23. марта 2017. у београдском Сава Центру у оквиру 18. међународног Гуитар Арт фестивала. Биће то прилика да публика премијерно чује неке од нумера са актуелног албума "It's Never Too Late" са којим је аустралијски виртуоз кренуо на светску турнеју. У својој пола века дугој каријери Емануел је више пута посећивао Београд, а претходна три концерта чувеног гитаристе били су распродати.

Улазнице за концерт се продају на благајни Сава Центра и у продајним мрежама Евентим-a, ДД Tickets, Ticketline, те у ланцу књижара Вулкан и Делфи, и Win-Win продавницама широм Србије.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.