Menu

Глас Јунана: Светска атракција из Кине

junan
Категорија
Концертни програм
Датум
22 јануар 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 300 и 500 динара

Кинеска музика се може похвалити историјом која сеже неколико хиљада година уназад, а сама провинција Јунан је запажена по веома високом степену етничке разноликости. Од свих кинеских провинција има највећи број етничких група (од 56 препознатих етничких група у НР Кини, 25 се налази у провинцији Јунан).
„Глас Јунана“ је основан од стране чувеног кинеског сопрана Jin Xiaofeng, а музички директор је познати кинески композитор Zou Hang.  Да би што боље  на концертима  приказао етно песме и народну уметност етничких група провинције Јунан, креативни тим Гласа Јунана је провео доста времена у истраживању и скупљању етно песама и изворних прича међу самим мањинским групама. Неки од примера начина извођења као што су Паунов плес, Плес леве ноге, Игра за гозбу и Игра мањине Wa ће бити приказани на концерту како би се дочарала лепота природе и живота која се садржи у етно уметности провинције Јунан.
Разноликост музичких форми које се представљају на концерту као што су поп и светска музика, су изведене од изворне етно музике мањина провинције Јунан како би се рана музика изразила на нови начин. „Глас Јунана“ представљају етничке мањине Han, Dai, Yi, Wa, Bulang, Jingpo, Naxi, Tibetan, Achang and Hani националности.
Поред, Сава Центра, кинески уметници ће наступити и на концертима  21. јануара /Синагога/ у Новом Саду и 24. јануара у Народном позоришту у Нишу.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.