Menu

Жељко Васић

zeljko_vasic
Категорија
Концертни програм
Датум
24 децембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 1200, 1600 и 2000 динара

Жељко Васић, поново ће се дружити са својом публиком на концерту у Сава Центру 24. децембра , али и представити песме са новог албума „Нема даље“. Дебитовао је на фестивалу “Сунчане скале” песмом „Жена као ти“ која је постала евергрин домаће поп музике. Маxи сингл ИНТРО са 4 песме који је објавио 2004. године забележио је велику популарност и тираж. Крајем 2006. године  Жељко Васић је објавио нови сингл “Само моја”, песму која је као насловна нумера најавила његов други студијски, али и први стандардни албум који је објављен у јуну 2008. године.
Са актуелног ЦД-а Жељко је публици представио чак 5 видео спотова (Само моја, Кад си с њим, Не требаш ми, Сва од сна, Не верујем ја ). Током 2012. објавио је хит синглове “Зањиши куковима”, “Воли ме и не воли ме”, “Жељо моја једина”, а албум”Летњи интемеззо” објављује 2013.године,  а у мају 2016. издавачка кућа “Поп мусиц” објавила је албум „Нема даље“ и ЦД. Снимио је бројне спотове за песме које су за кратко време постале хитови (“Када спаваш”, “Лако је умрети”, “Нема никога дуго”, “Југославија”, “На пола метра”...), док је дует са Нином Бадрић “Лозинка за рај” постигао је велику популарност на целом Балкану.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.