Menu

Велики слављенички концерт: Биља Крстић & Бистрик оркестар

bistrik
Категорија
Концертни програм
Датум
24 новембар 2016 20:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 800, 1200 и 1500 динара

Биља Крстић у Великој дворани Сава Центра, поново после шест година.

Концертом који ће бити одржан 24 новембра, Биља ће обележити 40 година на музичкој сцени И 15 година  рада са Бистрик оркестром. Два јубилеја Гласа који је стасао у солисту светске репутације, у водју сопственог музичког састава иинтерпретатора традиционалних записа, начином, којим је њен рад сврстан у најбоља остварења Wорлд музике.

Биљина  песма је музичка чаролија коју је са својимБистрик оркестром  приредилиа преко 500 пута на најпрестижнијим сценама код нас иу свету.Концерт  у Сава Центру биће калеидоскоп музичких жанрова  које је Биља Крстиц обухватила током четрдесетогодишње каријере; биће рам за портерт драгих пријатеља, гостију из Србије ииностранстава; биће доживљај за посетиоце иучеснике; за све­: који је препознају у изванредним вишегласним обрадама традиционалних записа у ново-аранжираним народним напевима, у филмским И  позоришним темема и читањима страница духовнихпартитура.

Биља и Бистрик ће, за свој петнаестогодишњи јубилеј, “умити” вече најлепшим  љубавним песмама  које су садржај новог  албума “Свод”.

 

Гости: Марта Себестyен, Yанка Рупкина, Бора Ђорђевић и група Сунцокрет

www.bilja.rs

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.