Menu

16. Конгрес стоматолога Србије са међународним учешћем

Категорија
Конгресни програм
Датум
21 септембар 2017 - 23 септембар 2017
Конгрес

Са великим задовољством Вас позивамо да узмете учешће на 16. Конгресу стоматолога Србије са међународним учешћем који ће бити одржан у Сава Центру, 21-23. септембра 2017. године.

 

ПРОГРАМ И ЗБОРНИК РАДОВА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ 

 

ПРЕДСЕДНИК КОНГРЕСА: Проф. др Витомир С. Константиновић

ПРЕДСЕДНИК ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА: Проф. др Зоран Р. Вулићевић

ПРЕДСЕНИК НАУЧНОГ ОДБОРА: Проф. др Александар Кираљ

Технички секретар: Љубинко Ђорђевић

Чланови организационог одбора: Секретар ОО: Јасмина Текић, Војкан Лазић, Зоран Алексић, Милица Поповић, Александар Предојевић, Томислав Живановић, Душан Косановић, Милоје Стефановић, Чедомир Пантелић, Драган Вучковић, Младен Бехара, Оливера Бојић

Чланови научног одбора: Мирослав Вукадиновић, Обрад Зелић, Никола Бурић, Дубравка Марковић, Тања Пушкар, Катарина Бјелић, Ненад Недељковић, Саша Јанковић, Радојица Дражић, Татјана Кањевац, Слободан Анђелковић, Игор Ристић

 

СЕКРЕТАРИЈАТ КОНГРЕСА:

ЈП Сава Центар, Сектор за конгресно-конференцијску делатност

Николета Зељковић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Спонзори и излагачи: Јанко Тејић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

РЕГИСТРАЦИЈА УЧЕСНИКА

Регистрација учесника је ОБАВЕЗНА путем линка https://registracija2017.org/ Он-лине регистрација учесника је отворена до 13. септембра 2017. године. Након овог датума, биће доступна само регистрација на лицу места.

 

ПРОДУЖЕНИ РОК ЗА УПЛАТУ РАНЕ КОТИЗАЦИЈЕ ЈЕ 11. СЕПТЕМБАР 2017. ГОДИНЕ

 

КОНГРЕС (сви пратећи симпозијуми су укључени у цену котизације конгреса)

- Стоматолози, лекари и фармацеути– рана котизација 4.000 динара / касна котизација 6.000 динара, за учесинке из иностранства - рана котизација 35 €/ касна котизација 50 €
- Стоматолошке, медицинске сестре и техничари - рана котизација 2.500 динара / касна котизација 3.500 динара, за учесинке из иностранства - рана котизација 20 €/ касна котизација 30 €
- Специјализанти/докторанти* - рана котизација 2.500 динара / касна котизација 3.500 динара, за учесинке из иностранства - рана котизација 20 €/ касна котизација 30 €

* Потврду о специјализацији/докторским студијама (или копију индекса) је неопходно доставити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. како би био прихваћен назначен износ котизације.

 

СИМПОЗИЈУМИ

-Предконгресни симпозијум (21.09.2017.) - рана котизација 2.500 динара / касна котизација 3.000 динара, за учесинке из иностранства -  рана котизација 20 €/ касна котизација 25 €
-Симпозијум матичне ћелије (22.09.2017.) - рана котизација 2.500 динара / касна котизација 3.000 динара, за учесинке из иностранства -  рана котизација 20 €/ касна котизација 25 €
-Постконгресни симпозијум (23.09.2017.) - рана котизација 1.500 динара / касна котизација 2.000 динара, за учесинке из иностранства -  рана котизација 15 €/ касна котизација 20 €

 

СВЕЧАНА ВЕЧЕРА - Факултативно

Хотел Crowne Plaza  22.09.2017. - рана котизација 5.000 динара / касна котизација 6.000 динара, за учесинке из иностранства -  рана котизација 45 €/ касна котизација 55 €

 

*Котизација за Конгрес обухвата: Присуство научном програму Конгреса, предконгресном симпозијуму, постконгресном симпозијуму, улаз на изложбу, конгресну торбу и конгресни материјал, сертификате о учешћу, коктел добродошлице, кафе паузе и лунцх пакет 22.09.2017. године.

*Котизација за предконгресни симпозијум обухвата: Присуство научном програму, улаз на изложбу, кафе паузу и сертификат о учешћу на симпозијуму.

*Котизација за симпозијум о матичним ћелијама обухвата: Присуство научном програму, улаз на изложбу, кафе паузу и сертификат о учешћу на симпозијуму.

*Котизација за постконгресни симпозијум обухвата: Присуство научном програму,улаз на изложбу, кафе паузу и сертификат о учешћу на симпозијуму.

 

УПУТСТВО ПЛАЋАЊА ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ

Прималац: ЈП Сава Центар, Милентија Поповића 9, 11070 Београд
Бр. рачуна: 205-232035-55 (КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД Београд)
Позив на број: 3217
Сврха уплате: 16. Конгрес стоматолога Србије
Напомена:
Неопходно је да се званично региструјете пре уплате котизације.
Приликом уплате котизације на уплатници обавезно назначити име и презиме учесника и сврху уплате.
Копију уплатнице обавезно показати приликом регистрације.
Уплата котизације се може извршити и на лицу места приликом регистрације, с тим што морате имати у виду да се на лицу места плаћа износ касне котизације.

 

УПУТСТВО ПЛАЋАЊА ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ ИНОСТРАНСТВА:

“16. Конгрес стоматолога Србије са међународним учешћем”
Beneficiary: Сава Центар, Милентија Поповића 9, 11070 Београд
Swift - BIC: KOBBRSBG
IBAN / Account number: RS35205007030000436770
71: OUR
Correspondent Bank: DEUTSCHE BANK AG
SWIFT-BIC: DEUTDEFF
Напомена:
Неопходно је да се званично региструјете пре уплате котизације.
Приликом уплате унесите назив Конгреса и име учесника.
Назначите у сектор Банкарски трошкови ознаку ОУР. Банковне таксе су одговорност уплатиоца и не треба да утичу на износ котизације који треба да буде плаћен у целости.

 

ПРИЈАВА АПСТРАКАТА:

Апстракти се пријављују за усмену (оралну) презентацију. Време трајања усмене презентације ограничено је на 5 минута за излагање и два минута за дискусију и не сме се прекорачити.

Могуће је пријавити један рад као први аутор и бити коаутор у још два рада. У једном раду може бити највише пет коаутора. Слање апстаката се врши путем е-маила. Максимални број речи је 250. Фонт је Тимес Неw Роман 12.

Апстракт треба да садржи: циљ, методологију, резултате и закључак. Табеле, графиконе и литературу не приказивати.

Научни одбор конгреса ће разматрати само апстракте који су сачињени према овом упутству:

Апстракт подлеже рецензији, а аутори ће благовремено бити обавештени о одлуци Научног одбора. Апстракт треба доставити на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Продужени рок за пријаву апстракта је 8. септембар 2017. године. Апстракти аутора који су позитивно оцењени од стране Научног одбора ће бити доступни у електронској форми на сајту Стоматолошке коморе Србије http://www.stomkoms.rs

 

ПОТВРДА О УЧЕШЋУ

Сви регистровани учесници добиће Сертификат о учешћу на научном скупу за који су се регистровали и којем су присуствовали.
Сертификат за учешћу на Конгресу учесници ће моћи да преузму у петак 22.09.2017. године после 16:00х и у суботу, 23.09.2017. године у периоду од 10:00 до 12:00. Учесници су у обавези да попуне и предају евалуационе листе на регистрациони пулт, након чега ће им бити уручен сертификат.
Сертификати за предконгресни симпозијум, симпозијум о матичним ћелијама и постконгресни симпозијум ће бити дељени након завршетка симпозијума. Учесници су у обавези да попуне и предају евалуациони лист на регистрациони пулт, након чега ће им бити уручен сертификат.

 

ВАЖНИ ДАТУМИ:

8. септембар 2017. године - Рок за пријаву апстраката
11. септембар 2017. године - Рок за уплату ране котизације
13. септембар 2017. године - Рок за онлине регистрацију учесника