Menu

НАЈБОЉЕ СА NIŠVILA - GIPSY KINGS

nisville_gipsy
Категорија
Концертни програм
Датум
02 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1800, 2300, 2800 и 3800 динара

У недељу, 2.децембра у акцији децентрализације културе „Nišville у Београду“, одржаће се пет концерата и две изложбе у великој дворани и фоајеу Сава Центра.
У великој дворани наступиће: Nišville Big Band са диригентом Др. Драгославом Петровићем, Eyot, најбољи српски jazz састав у међународним оквирима, Легендарна група GIPSY KINGS са оснивачем Pakom Balardom, овогодишњим добитником Nišville Grand Prix festivala „Шабан Бајрамовић“ за фузију џеза са другим музичким правцима.
У фоајеу Сава Центра наступиће:Nišville Youth Orchestra, настао као део европског RYCO пројекта Сарајево  - Ниш  - Тирана, Jayus Jazz, секстет који ће отворити наредно, јубиларно 25. издање Nišville jazz фестивала.
Поред концерата, посетиоци ће у фоајеу видети и изложбу сликарских радова учесника уметничке колонизације нишке тврђаве „Art to go jazzy“, као и илустрације стрип аутора овогодишње „Стрипораме“  међу којима и рад Виктора Богдановича, цртача Супермена и Бетмена.
Nišville ће упутити позив министрима и посланицима Скупштине Србије да осете део атмосфере највећег уметничког фестивала Србије и једног од 10 најбољих европских фестивала по Gardianu, у нади да ће фестивал добити значајнију помоћ државе, не само као уметнички бренд,већ и као лидер промоције културног туризма југа Србије.

Улазнице у продаји на благајни Сава Центра и на свим продајним местима у мрежи Евентим.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.