Menu

Фестивал писаца за децу "ВИТЕЗОВО ПРОЛЕЋЕ"

vitez
Категорија
Музичко-сценски
Датум
20 мај 2018 12:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Улаз је бесплатан

 

Као и у претходним годинама, очекује се велики број уметника који су своје стваралаштво посветили деци и младима. Поред писаца, публици ће се обратити сликари, композитори, глумци, певачи… Њима ће се придружити и друге познате личности из културног и јавног живота Београда и Србије, а у програму је и низ забавних садржаја, укључујући дечије наступе.      
Фестивал је некомерцијалног карактера и значајан је за ширење културног наслеђа као и усмеравања деце ка вредностима књиге, учења и правилног развоја. Поред малишана из Београда, њихових родитеља и наставника, очекује се и организован долазак деце из унутрашњости.
На манифестацији ће бити подељено око 1000 књига и диплома, које су награде деци за стваралаштво у разним уметничким и образовним областима.
Фестивал Витезово пролеће један је од највећих образовних фестивала за младе у Београду. Организатор је Књижевни часопис за децу “Витез”, чији читаоци учествују на конкурсима, гласају за омиљене писце, песнике, глумце, певаче… Часопис додељује награду за животно дело и повеље за допринос стваралаштву за децу – што све има атрактивно финале и проглашења победника, традиционално, на сцени Велике дворане Сава центра.

Улаз на манифестацију је бесплатан.

 

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.