Menu

Драган Којић Кеба - „Бре гиди џанум“

Keba_SC
Категорија
Концертни програм
Датум
04 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1300, 1500, 1700 и 2000 динара

Драган Којић Кеба великим солистичким концертом „Бре гиди џанум“ 4.децембра, у Великој дворани Сава Центра, обележиће 30 година своје музичке  каријере.
Драган Којић Кеба је током своје каријере објавио преко 20 албума и компилација.  Први албум је објавио 1986. године, а затим су следили  “Живот те отпише”, “Зар за мене среће нема”...
Одувек је низао успехе, правио хитове и учествовао на фестивалима, а певао је и на бугарском и турском језику. Добитник је више Оскара популарности, Мелка и других награда у бившој Југославији, па  је и данас међу нашим најистакнутијим уметницима у области музичког ствралаштва.
Његове најпознатије песме су: “Бре гиди џанум” , “Имао сам”, “Зар за мене среће нема”, “Плаво око плакало је”, “Кад пуца нек пуца”, “Она то зна”, “Кукавица” и “Ти ходаш са њом”...

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.