Menu

"Волим осамдесете"

volim80
Категорија
Концертни програм
Датум
26 новембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1700, 2000 и 2300 динара

Концерт "Волим осамдесете" је својеврсни музички времеплов кроз осамдесете године на коме  ће наступити највећа имена поп и рок сцене као и новог вала са еx Yу простора. Слободно се може рећи да не постоји креативнија декада од осамдесетих.
На концерту ће наступити: Слађана Милошевић, Марина Перазић, група Зана, Аеродром, Срђан Гојковић Гиле из Електричног оргазма, Даворин Боговић из Прљавог казалишта, Кики Лесендрић, Викторија, Тања Јовићевић, Борис Режак, као и многи други.Програм води легендарна ауторка и водитељка чувеног "Хита месеца" Дубравка Дуца Марковић.

 

Улазнице се продају на благајни Сава Центра и благајнама Евентима

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.