Menu

49.МЕЂУНАРОДНИ СУСРЕТ ДЕЦЕ ЕВРОПЕ - РАДОСТ ЕВРОПЕ

radost_evrope2018
Категорија
Музичко-сценски
Датум
05 октобар 2018 18:00
Простор
Велика дворана
Дечији програм

Традиционални Међународни сусрет деце Европе „Радост Европе” одржаће се од 2. до 5. октобра, у организацији Дечјег културног центра Београд и под покровитељством Градске управе града Београда.
Овогодишња манифестација под слоганом „НЕК ПЛАНЕТА БЛИСТА“ посвећена је заштити животне средине, што је једна од приоритетних тема која повезује децу целог света.
У програму манифестације учествују деца из 18 земаља узраста од 7 до 14 година (Белорусије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Јерменије, Кине, Литваније, Мађарске, Македоније, Немачке, Пољске, Румуније, Русије, Словеније, Србије, Турске, Украјине, Црне Горе и Чешке) коју ће угостити домаћини  - ученици београдских основних школа.
Дечји културни центар Београд приредио је занимљив програм на којем ће се деца дружити кроз игру, музику и плес. Круна сусрета деце Европе и ове године биће традиционални Гала концерт, који ће се одржати 5. октобра, у Сава Центру.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.