Menu

"Јужни ветар" - премијера филма

juzni_vetar
Категорија
Филмски програм
Датум
23 октобар 2018 20:00
Простор
Velika dvorana
Телефон
220-60-60
Цена улазнице: 500 динара

 

Режија: Милош Аврамовић
Улоге: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац,  Милош Тимотијевић, Јована Стојиљковић, Срђан Тодоровић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Христо Схопов, Иваyло Захариев...
Жанр: крими
Трајање: 125 мин
Сценарио: Петар Михајловић, Милош Аврамовић
Монтажер: Лазар Предојев, Милена Предић
Директор фотографије: Иван Костић
Сценограф: Јована Цветковић
Костимограф: Јелена Ђорђевић
Продуценти: Милош Аврамовић, Зоран Цветановић, Милош Биковић, Миодраг Радоњић
Продукцијске куће: Режим, Арт Виста, Арцхангел Студиос
Извршни продуцент: Татјана Жежељ
Дистрибуција: Art Vista

Синопсис: У животу Петра Мараша, припадника београдске аутомобилске мафије, ствари почињу да добијају смисао. Напушта родитељски дом и са дугогодишњом девојком Софијом се усељава у свој нови стан. Клан чији је припадник, а којим управља искусни „Цар“, добро „ради“. Посао је уигран, новца има довољно за све, а полиција им не прави проблеме.
Све ће се то променити када Мараш случајно замери бруталном нарко клану.
Његова грешка ће да изазове лавину невоља које ће се сручити како на његову екипу, тако и на људе повезане са њим, његове пријатеље, родитеље, брата, девојку Софију. Мараш одлучи да преузме одговорност за грешку коју је починио. На том путу му сазнање да ће постати отац отвара очи и диже га из пепела, у нову веру и нови живот. Проналази начин да се обрачуна са противницима, преузима сву кривицу на себе и завршава у затвору.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.