Menu

50. БЕМУС - НАЈЏЕЛ КЕНЕДИ СА КАМЕРНИМ ОРКЕСТРОМ

nkenedy
Категорија
Концертни програм
Датум
10 октобар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1200, 1900, 2700 и 3500 динара

Легендарни британски виолиниста, Најџел Кенеди, одржаће спектакуларни концерт под називом „BACH MEETS KENNEDY MEETS GERSHWIN“ на отварању 50. БЕМУС-а. Кенеди ће наступити са камерним ансамблом у среду, 10. октобра у 20 часова, а улазнице су у продаји од 15. августа преко Евентим мреже и на благајни Сава центра.
Након вишедеценијске каријере пуне милионских тиража и водећих светских награда, Кенеди је стекао репутацију као један од водећих светских виртуоза. Изводио је музику најширег репертоара- од класичних композитора до Хендрикса, наступао је са легендама попут Пола Макартнија и Роберта Планта, свирао је за Британску краљевску породицу и обишао свет небројено пута наступајући са водећим светским оркестрима.
Љубав према џезу била је веома изражена у каријери Најџела Кенедија. Ванвременски стандарди као што су нумере ""Summertime", "They Can’t Take That Away From Me" и "Porgy and Bess" обрађени су у Кенедијевом непоновљивим стилу и заносу на албуму "Kennedy Meets Gershwin", објављеном на 120. годишњицу Гершвиновог рођења.
Кенеди је изјавио: "За мене се Гершвинов рад може сажето приказати кроз три главна састојка: кроз фузију џеза и класичне музике, прекрасне мелодичне утицаје јеврејске културе и кроз јединствену енергију Њујорка. Управо ова музика одговара мојој природи, вештинама и искуствима!”

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.