Menu

Вече севдалинки

sevdalinke1
Категорија
Концертни програм
Датум
08 новембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1300, 1600, 1900 и 2200 динара

Јединствени концертни програми под називом „ВЕЧЕ СЕВДАЛИНКИ“ и ове године ће бити одржани у Београду, Загребу и Сарајеву.  Сву лепоту севдалинки  - босанских, традиционалних и градских љубавних песама изводи ће доајени Неџад Салковић, Недељко Билкић, Изета Милишић, Реуф Фековић, Марија Шестић, Азра Хусаркић, Елма Хаџић, као и посебни гости, врсни певачи севдалинки, Неда Украден, Хари Мата Хари и Сашка Јанкс. Певаче ће пратити оркестар маестра Динка Мујановића.
Један део концерта ће бити посвећен Неџаду Салковићу принцу босанских севдалинки и прослави његове 60-годишње врхунске певачке каријере: “ Радујем се што ћу се поново дружити са са публиком региона. За љубитеље севдалинки то је празник јер уживамо заједно у ванвременским песмама и преносимо едни другима емоције“ .
Београдска публика имаће прилику да ужива у његовим песмама које никога не остављају равнодушним: Жуте дуње, Теби мајко мисли лете, Емина, Не клепећи нанулама, Чудна јада од Мостара града, С оне стране Пливе, Лијепи ли су мостарски дућани, Мој дилбере, Снијег паде на бехар на воће, Јутрос ми је ружа процвјетала, Кад ја пођох на Бембашу, Вино пију аге Сарајлије и многе друге па се  може очекивати концертно вече за душу и памћење.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.