Menu

Perpetuum Jazzile

Категорија
Концертни програм
Датум
01 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 2300, 2600 и 2900 динара

Perpetuum Jazzile једна од најспектакуларнијих вокалних група на свету која долази из Словеније своју популарност дугује свом снажном ритму, богатим хармонијама и посебној мешавини различитих жанрова музике- фолк, поп, jazz, gospel, blues, bossa nova, диск, funk и други.
Богат репертоар укључује јединствене вокалне аранжмане светских музичких драгуља као што су ABBA, Michael Jackson, The Queen, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees и друге музичке легенде.
Perpetuum Jazzile је познат и као вокални оркестар чија гледаност на YouTube-у прелази 50 милиона прегледа. Видео снимци награђиваног Perpetuum Jazzile-а такође су били међу 40 најпопуларнијих YouTube видео-снимака.
Данас је уметнички директор Peder Karlsson, члан легендарне шведске вокалне групе The Real Group. Под његовим руководством, група је јасно развила свој сценски изглед и израз, раван врхунским вокалним групама  светске класе.
“Јако се радујемо, да коначно долазимо у Београд и имамо прилику са нашом вокалном екстазом одушевити све наше фанове из Србије. Сигурни смо , да ће 1. децембра у Сава Центру бити велика забава за нас на бини и за публику. Дођите да уживамо и певамо заједно“! поручују чланови Perpetuum Jazzile.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне током лета

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • 10-15 ч (суботом)
  • и 1 сат пре почетка манифестације
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.